Lær at brygge øl på den lette måde

Jeg kan huske første gang ved var med mine forældre på et af de store bryggerier, der synes jeg der var en helt fantastisk duft inde på bryggeriet når de havde gang i deres produktion. Der var absolut ikke alle de godt kunne lide den duft, men jeg kunne og jeg drømte samme aften om, hvordan det mon ikke være at arbejde sådan et sted.

Mange år senere havde jeg glemt min drøm som barn, men pludselig en dag kom jeg i tanke om den drøm igen. Jeg besluttede mig derfor til at undersøge hvad det ville kræve at bliver brygmester. Det gik her op for mig, at der faktisk er en lang uddannelse og med den uddannelse jeg havde, så var det ikke noget jeg lige kunne komme i gang med. Det er altid hårdt når det går op for end, at hvis drømmen var at bliver brygmester, så havde jeg taget nogle forkerte valg, og det ville tage for mange år for mig inden jeg blev færdig som uddannet brygmester – Jeg besluttede mig derfor til, at det var noget andet jeg skulle lave.

En aften fortæller jeg en af mine gode venner omkring min drøm om barn, og hvordan jeg havde været inde og undersøge, hvad det ville kræve for at jeg kunne indfri den drøm. Det var meget nærlæggende at fortælle ham om det, for vi sad stille og roligt og fik en øl ude i min garage. 

Skal vi ikke selv brygge øl

Det kommer pludselig ud af min gode ven, om ikke vi selv kunne brygge øl. Det kan jo godt være jeg ikke blev uddannet brygmester, men jeg kunne da være brygmester i vores lille garage bryggeri. Det kunne jo godt være at jeg ikke havde den rigtige uddannelse, men derfor kan man jo brygge udmærket øl – Det var han i hvert fald sikker på at vi to nok skulle kunne. Vi havde lavet forskellige fødevarer allerede, så vi var helt klar på også at lave noget øl. Der skulle ikke bruges nogen stor indsats for at få min med på den idé. Allerede dagen efter fik vi bestilt brygudstyr her https://box2brew.dk/brygudstyr/brygudstyr. Råvarer valgte vi at købe samme sted, så vi var helt klar den gang vores pakke kom med posten.

I dag er jeg garage brygmester og vi har brygget nogle gange efterhånden. Det er altid en stor fornøjelse at brygge sammen med min gode ven og vi har altid nogle hyggelige timer sammen når vi brygger øl. Jeg føler mig nu lidt som en brygmester, så min ven havde ret – Man kan gode brygge godt øl, selvom man aldrig er blevet uddannet brygmester. Nu gør det heller ikke helt så ondt at tænke over mere.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *