Den store guide til krystalformer – find den rigtige krystal til dig her

Krystaller er sjove og fascinerende elementer, der findes i mange forskellige former. De har været brugt af mennesker på forskellige måder gennem tiderne, fra alkymi til healing for at hjælpe med at bringe harmoni og balance til vores liv.

 

Men hvilken krystalform skal du vælge? Vi giver vores bud her. Se et bredt udvalg af krystaller på Savasana.dk.

Krystalklynger

Krystalklynger er et populært valg, når det kommer til krystaller. Disse typer af krystaller dukker ofte op i store klumper eller grupper, der er forankret af et kort stamme eller base. De giver ofte en følelse af vægtløshed og kan give energi til de områder, hvor de placeres.

 

Krystalklyngerne kan bruges til mange forskellige formål, især når det kommer til healing. De anses ofte for at bringe balance og harmoni, og de har også været kendt for deres evne til at skyde energien ud gennem de mange “energi-udgange”.

Krystallernes energi samles nemlig om spidsen, og klyngerne har ofte en eller mange spidse ender, hvor energien skydes ud gennem.

Ønsker du derfor et kraftfuldt energiredskab, så er klyngen til dig.

 

Typer på krystaller der forekommer i klynger: Ametyst, bjergkrystal og Kvarts.

Krystalkugler

Et andet populært krystalredskab er den klassiske krystalkugle. Måske du kan huske sådan én fra tegnfilm eller fra traditionelle portrætteringer af spåkoner, der typisk læner sig ind over kuglen for at se ind i fremtiden.

 

Og det er selvfølgelig ikke tilfældigt. Krystalkuglen har nemlig været anvendt til at se både frem og tilbage i tiden – og somme tider endda ind i andre dimensioner.

 

I modsætning til klyngerne, så sprede denne krystals energi blidt ud gennem krystallens polerede overflade.

 

Typer på krystaller der forekommer som krystalklynger: oftest krystaller med en højere hårdhed, såsom kvarts.

 

Lommesten

Lommesten er et andet populært valg, da deres størrelse gør dem lettere at bære rundt på. Uanset om det er i lommen, tasken, undertøjet, strmæpen eller i en æske, så kan du have en krystal med dig på farten.

 

Den lille størrelse giver dig også mulighed for at præcisere dens energi, da den er bedre egnet til en nøjagtig bestemt brug. Eksempelvis kan du heale dine chakras gennem bestemt typer krystaller omkring disse områder, eller du kan placere krystallen i strategiske placeringer i dit hjem.

 

Typer på krystaller der forekommer som lommesten: Stort det alle typer krystaller kan findes som lommesten – i enten rå eller poleret facon.

Krystalsmykker

Hvis du ønsker at bære krystallernes energi tæt på din egen krop, så er der også smykker. Der findes et bredt udvalg af smukke krystalsmykker til rådighed, fra traditionelle øreringe til mere avancerede kolier.

 

Krystal smykker kan med fordel bæres, så de er i direkte berøring med din hud. Dette giver dig mulighed for at hente den energi, som krystallen udsender, og dermed modtage dens kvaliteter.

 

Typer på krystaller der forekommer som smykker: mange typer af krystaller kan bruges som smykker. Nogle eksempler er ametyst, turmalin og citrin.

 

Som du kan se, er der mange forskellige typer af krystaller til rådighed for alle dine behov. Uanset om du ønsker en større klynger eller kugle, eller noget lille og mere kompakt som en lomme-sten eller smykke, så kan bette energien fra krystallerne hjælpe dig med at finde harmoni og balance.

 

Vælg den rigtige form afhængig af dit behov, og mærk den kraftfulde energi fra disse magiske vidundere.

 

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *