Om Danmarks Læringsfestival

Danmarks Læringsfestival er en mulighed for at blive inspireret og opdateret som underviser, konsulent, studerende, pædagog og leder. Festivalen samler hvert år mere end 8.000* professionelle fra undervisningsverdenen til konference, udstilling, videndeling, netværk o.m.a.

Målgruppen er alle fag professionelle, ledere og forskere indenfor uddannelse og læring til de 0-18 årige samt voksen- og efteruddannelse.

Her kan du læse mere om indholdet i billetterne:

Konferenceprogram - adgang ved køb af billet

Med en konferencebillet kan du

  • Høre højaktuelle danske og internationale keynotes inden for uddannelsesverdenen på den store scene
  • Følge et fagligt spor (dagtilbud, grundskole, gymnasiale uddannelser, ledelse, erhvervsuddannelser, voksenuddannelser, tværgående og ordblinde).
  • Blive kvalificeret og inspireret gennem faglige oplæg om den nyeste viden og praksiserfaring i krydsfeltet it, læring, data og brug af teknologi i undervisningen
  • Besøge udstillingen og benytte dig af alle de gode tilbud der – se nedenfor
  • Nyde fuld forplejning hele dagen

Programmet for konferencerne er sammensat af Undervisningsministeriet i tæt samråd med uddannelsessektoren, hvilket sikrer at den nyeste forskning og viden bringes i spil.

Du deltager i konferenceprogrammet ved at købe en billet til enten én eller begge dage.

Udstillingen - gratis ved registrering

Som besøgende på udstillingen kan du

  • Besøge den store udstilling med forlag, organisationer og offentlige myndigheder
  • Møde kommuner og skoleprojekter, der står klar til at videndele og præsentere deres arbejde og erfaringer – og inviterer til debat og dialog
  • Komme på faglig date med STUKs og CFUs faglige konsulenter, der inviterer til en spændende dialog med dig og andre, der brænder for samme område
  • Høre et stort udvalg af gratis oplæg fra vores udstillere
  • Købe forplejning i udstillingens cafeer

Det er gratis for dig og dine kollegaer at deltage i udstillingen. Undgå kø - registrer dig online før du ankommer på dagen.

* Besøgstallet opgøres ved summen af deltagere pr dag.

Sådan deltager du på Læringsfestivalen

Besøgende i udstillingen?: Vil du opleve de mere end 260 stande og hører gratis oplæg i udstillingen,
så registrer dig her

Konferencedeltager med adgang til alt?: Skal du deltagere i festivalens konference, med spor indenfor dagtilbud, grundskole, gymnasium, erhvervs- og voksenuddannelserne samt tværgående. Og besøge udstillingen? 
læs programmet og køb billetter her

Udstiller med stand?: Er du udstiller og har brug for at booke en stand, udskrive navneskilte eller læse mere om det praktiske,
gå videre her

Er du elev på en stand?: Har du elever, som er en arbejdende del af din stand, bliver de registreret på samme måde som udstillerne. Læringsfestivalen er en faglig event for voksne fra uddannelsesverdenen og elever deltager alene i kraft af deres deltagelse på en stand.

Hvad skete der den 4.-5. marts 2020?

Praktisk info

Adresse, åbningstider, mad og drikke m.m. - alt hvad du skal vide for at komme frem og rundt på dagen.

Søg på Danmarks Læringsfestival