Beskrivelser af kommunestande

Læs om de kommuner, som du kan møde i udstillingen. 

Grib muligheden for en faglig snak og debat i kommuneområdet, hvor du både inspirerer og inspireres - se programmet her.

Siden opdateres løbende.

Byskovskolen AsgårdsCentret - stand 1020

Præsentation af Asgårdscentret som er en specialafdeling der er placeret på en almenskole, dør om dør. Forslag til inkluderende læringsmiljøer, specielt i idrætsundervisningen. Hvordan kan elever med fysiske og kognitive udfordringer være en ligeværdig medspiller i alle fag i  undervisningen.

Læs mere.

Favrskov Kommune Børn og Skole - stand 1010

Lad dig inspirere af gode eksempler på innovationsdidaktik i ind- og udskoling, microteaching og anvendelse af Meebook.

Læs mere.

Grib Erhvervsuddannelserne – I got Skills - stand 1016

I et fælles samarbejde mellem Region Sjællands erhvervs- og folkeskoler er der udarbejdet et omfattende undervisningsmateriale til brug i folkeskolens ældste klasser. Dette materiale er ganske gratis og udleveres ved standen. Kom og forbi og mød eleverne fra nogle af erhvervsuddannelserne og bliv klogere på hvordan du gør dit fag mere praktisk.

Læs mere.

Kompetenceudvikling i praksis (KUP 2.0) - stand 1014

Præsentation af A.P. Møller projektet kompetenceudvikling i praksis (KUP 2.0). Projektet er fælles mellem Guldborgsund og Lolland Kommuner og har fokus på udvikling af håndværket "at undervise" med fokus på elevernes læring og trivsel.

Læs mere.

Køge Kommune - Iværksættermessen - stand 1006

Skolerne i KØGE KOMMUNE viser innovative løsninger bl.a. IVÆRKSÆTTERMESSEN, hvor alle 7. klasser får case-opgaver inden for entreprenørskab.

Læs mere.

Læringscenter Randers - stand 1012

Randers Kommune med fokus på skoleudvikling: Folkeskolen som første valg, død over kurserne (næsten) og professionelle læringsfællesskaber.

Læs mere.

Odense Kommune - stand 1018

Børnene i Robotbyen er Odense Kommunes indsats for teknologiforståelse og teknologidannelse. På messen kan du se hvordan skoler og dagtilbud arbejder i praksis.

Læs mere.

Skolenivirkeligheden.dk / Fredensborg Kommune - stand 1008

Vi fortæller om skolenivirkeligheden.dk, som startede i Fredensborg Kommune i 2012, og som i dag er danmarks største udbyder af Åben Skole tilbud til grundskolen. Skolenivirkeligheden.dk er en landsdækkende uafhængig non-profit portal, der gør det nemt for lærere og pædagoger at finde et forløb, en oplevelse eller en inspirationskilde, der passer ind i de fleste udeskoleforløb.

Læs mere.

Søg på Danmarks Læringsfestival