Dyk ned i de mange konferencespor

Konferencen
Samlet program i pdf
Konferencen
KEYNOTES
Konferencen
DAGTILBUD
Konferencen
GRUNDSKOLE
Konferencen
GYMNASIUM
Konferencen
TVÆRGÅENDE
Konferencen
EUD
Konferencen
VEU
Konferencen
Ordblindenetværk

Vil du inspireres af dygtige oplægsholdere, skabe netværk med folk fra hele uddannelsessektoren og blive opdateret på den nyeste viden og erfaringer inden for læring, teknologi i undervisningen og teknologiforståelse?


Så kom til Danmarks Læringsfestival d. 4.-5. marts 2020 i Bella Center.

Vi glæder os til at se dig og alle de andre konferencedeltagere til Danmarks Læringsfestival 2020. Her kan du høre danske og internationale keynotes på den store scene, deltage i en række spændende konferencespor og suge til dig af den nyeste viden og praksiserfaring i krydsfeltet it, læring, data og brug af teknologi i undervisningen.

Hvad enten du vil høre debatter om digital dannelse, se praksisnære eksempler på god brug af teknologi i undervisningen, lære om implementering af digitale strategier eller få de nyeste forskningsresultater for netop dit uddannelsesområde, så vil der være en masse for dig.

I konferenceprogrammet vil der være fokus på brug af teknologi i undervisningen, præsentation af den nyeste forskning, debatter og mulighed for at netværke med andre undervisere, ledere, konsulenter m.m.

Konferencen er opdelt i spor for: Dagtilbud, grundskolen, de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser, voksen- og efteruddannelser og et eksperimenterende spor på tværs af uddannelsesområderne. Derudover er der et særarrangement om ordblindhed. 

Hent samlet konferenceprogram:
Søg på Danmarks Læringsfestival