På sporet af den gode udvikling

Gå på opdagelse i et åbent landskab fuld af liv og aktivitet. 

Pædagogiske projekter

På Sporet af den Gode Udvikling et stort åbent landskab med øer, som bliver fuld af liv og aktivitet. Vi præsenterer spændende pædagogiske projekter fra dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. Du kan høre meget mere om de enkelte projekter ved scenen og tage del i debatten. Her er projekter om robotter og naturfag, musik og teater, læsekampagner, innovation, nye samarbejdsformer m.m.

Hvert enkelt projekt fokuserer på læremidler i praksis og organiseringen af undervisningen. Dette kan omfatte alt fra digitale læremidler, laborative og boglige materialer, udearealer og andre spændende pædagogiske tiltag og udviklingsprojekter.

Skoletjenester

Den åbne skole inddrager sin omverden, og i området På sporet af den gode udvikling møder du forskellige skoletjenester, der kan inspirere dig til at skabe variation i din undervisning og understøtte dine elevers læring.

Kig forbi og bliv klogere på, hvordan du kan udnytte kulturinstitutionernes særlige læringsrum, samt hvilke materialer og forløb skoletjenesterne kan tilbyde.

Orange fodspor
Søg på Danmarks Læringsfestival