C.R.A.F.T./Future Classroom Lab DK - stand 402

C.R.A.F.T./Future Classroom Lab DK - stand 402

Besøg C.R.A.F.T. og CFU/UCC Future Classroom Lab på stand 402 i udstillingen og bliv inspireret til at tænke nye tilgange til brug af teknologi i undervisningssammenhænge.

På standen er der mulighed for at møde lærere og elever fra 6.-8. klasse, der arbejder innovativt og bruger digitale teknologier i deres læreprocesser. Derudover kan du møde DigiPippi, et digitalt og socialt fælleskab for piger mellem 7 og 13 år, som gerne vil lære om teknik, IT og digitale muligheder.

Standen får også besøg af de kreative og digitale ninjaer fra FlowFactory som er Danmarks første projektorganiserede hf-uddannelse med fokus på innovation, digital teknologi og app-udvikling. Kursisterne vil vise og fortælle hvordan skolen arbejder innovativt med virksomhedscases.

Du kan også møde undervisere og studerende fra UCC’s nye læreruddannelses-toning Future Classroom Teacher og få en snak om Future Classroom Lab med UCC. Her kan du opleve et praksisorienteret bud på teknologiunderstøttede læringszoner hvor fokus er på et udvalg af det 21. århundredes kompetencer.

C.R.A.F.T. er et projekt under Styrelsen for It og Læring i samarbejde med CFU.DK. C.R.A.F.T. skal forstås bredt som en måde at it-understøtte arbejdet med tværgående kompetencer i folkeskolen.

C.R.A.F.T. skal inspirere elever til at bruge nye digitale teknologier og give dem kompetencer, mod og lyst til at eksperimentere sig frem til løsninger på virkelighedens problemer.

Professionshøjskolen UCC varetager det danske ambassadørskab for EU-projektet Future Classroom Lab hvor visionen er at finde nye veje til at forstå og arbejde med teknologier, læringsrum og 21st på nye måder.

Oplægsprogram onsdag d. 1. marts

Oplægsprogram torsdag d. 2. marts

Søg på Danmarks Læringsfestival