IT Torvet

Hjemmesiden opdateres løbende. Hold øje med siden for opdateret information om programmet for konferencen 2019. Nedenfor finder du en beskrivelse af IT Torvet 2018.

Igen i år tager IT Torvet de gennemgående temaer i konferencen op til kærlig behandling!

I praksis sker det den 6. marts, hvor der kommer det til at handle om konkrete værktøjer og tjenester, der kan bruges til at understøtte arbejdet med henholdsvis digitale kompetencer og digital dannelse. Som altid er det kun tilbud, der kan anvendes gratis, der kommer gennem IT Torvets nåleøje.

Kom og få god inspiration til dig selv og din praksis!

 

Program for IT Torvet 6. marts

   

10.00-10.45

Digitale kompetencer

Session 1      Skriv og præsenter (bedre)

I denne session præsenteres en række effektive og gratis værktøjer der kan hjælpe til skrivning og præsentation, herunder lidt grafisk lir og smarte måder at skabe input.

Session 2      Arbejd sammen

I denne session er der fokus på samarbejde. Både planlægning, møder og samskabning er blevet naturligt at foretage på en computer, men hvad når man ikke har adgang til Office 365, Outlook og Skype? Vi ser på gode (bedre) og helt gratis alternativer.

12.15-13.00

Digital dannelse og dataetik

Session 3      Alternative fakta og kritisk tænkning

Trump har nu været præsident i lidt mere end et år, og alternative fakta trives i bedste velgående. I denne session præsenteres værktøjer og metoder til at afsløre snyd og tjekke kilder med henblik på at udvise kritisk tænkning.

Session 4      Gode vaner, dannelse og refleksion

Hvad sker der når man efterlader data på nettet og kan AI hjælpe til bedre refleksion? Og hvordan kan man sikre at man ikke forbryder sig mod ophavsretten? I denne session ser vi på gratis værktøjer og tjenester der kan hjælpe med at få gode vaner og så kigger vi også lige lidt på gode ressourcesteder til at hente indhold man faktisk godt må bruge.

Bag IT Torvet står fire driftige herrer med (efterhånden) mange års erfaring med digitale løsninger og værktøjer.

Kom og mød:

Erik S. Kristensen Pædagogisk it-konsulent, Tønder Kommune

Henrik Hebeltoft Freelancekonsulent, IT og læring

Malte von Sehested Innovationschef, Gyldendal

Thomas Østerlund Mortensen It-konsulent, Center for Special- og Voksenundervisning, Vejle Kommune

Søg på Danmarks Læringsfestival