Festivalopvarmning

Som noget nyt har konferencen i år festivalopvarmning i form af oplæg om netværk og videndeling, der skal sikre, at du får mest muligt ud af konferencen. 

Tirsdag den 6. marts

Netværk: Udbytte eller udnytte?

Start Danmarks Læringsfestival med et skarpt og humoristisk skud fra hoften om netværkets betydning, dit eget ansvar for udbyttet, faldgruberne, relationerne og de etiske dilemmaer. Med et hjerteligt engagement og sprudlende formidling, tager Allan René Olesen os med ind i gribende, humoristiske og nærværende beretninger om netværk og gensidigt fordelagtige relationer.

Festivalopvarmning

Allan René Olesen har i 20 år formidlet professionelt omkring styrkelse af relationer, det psykisk arbejdsmiljø og samarbejdet i netværk og på arbejdspladsen. Via karikerede historier og tankevækkende pointer brænder Allans budskaber igennem på en humoristisk facon, der med garanti efterlader dig inspireret og klar til at netværke.

 

Onsdag den 7. marts

Festivalopvarmning om videndeling

Deltagelse i arrangementer udenfor arbejdspladsen giver altid inspiration og ny viden. Det kan for den enkelte deltager føre til nye måder at udføre arbejdet på, men viden bør også deles med kolleger, som ikke deltog i arrangementet. Videndeling kan dog være svært, og i oplægget fokuserer jeg for det første på, hvordan videndeling typisk udfordres. Det handler om alt fra ikke at tage sig tid til videndeling, over vanskeligheder ved at forklare tavs viden og til den fysiske afstand, der er mellem mange kolleger. For det andet giver jeg inspiration og værktøjer til, hvordan viden fra arrangementer faktisk kan deles med andre, og dermed bliver et fælles gode på arbejdspladsen.

Festivalopvarmning

Peter Holdt Christensen, Ph.D. og lektor ved Copenhagen Business School, forsker i menneskers adfærd på arbejdspladser og i undervisningssammenhænge. Han fokuserer bl.a. på motivation, videndeling og hvordan menneskers anvendelse af skærme (i fx møder og undervisningslokalet) udfordrer det fælles udbytte af mødet og undervisningen.

 

 

Læs mere:

Hvorfor skal undervisere, pædagoger og skoleledere netværke?

Læs mere om, hvorfor det er gavnligt at netværke og få gode råd til hvordan her.

Udbytte eller udnytte

Sådan etablerer du gensidigt fordelagtige netværksrelationer. Læs mere her.

Gode råd til at netværke

Få gode råd til at forberede dig til at netværke på Danmarks Læringsfestival. Læs mere her.

Søg på Danmarks Læringsfestival