Fagligt stærk konference for hele uddannelsesverdenen

Vi ser frem til næste års konference i Bella Center med inspirerende keynotes og interessante debatter. Indtil vi kan afsløre tema og program for konferencen 2019, har du mulighed for at orientere dig i, eller gense, programmet for dette års konference, som blev afholdt i foråret. Hold øje med siden her, da den opdateres løbende.

Den 6. marts 2018 er forståelser af digital dannelse og dataetik i centrum. Hør bl.a., hvordan Danske Skoleelever sætter fokus på digital dannelse, og hvordan selvejende institutioner kan tilgå dataetik. Bliv inspireret til din egen praksis af, hvordan der arbejdes med blended learning i militæret, og få konkrete værktøjer.

Den 7. marts 2018 går programmet i dybden med de fagprofessionelles kompetencer i den digitaliserede undervisning. Få indsigt i, hvordan man kan måle digital modenhed i en organisation, hvilke kompetencer elever i grundskole og gymnasie efterspørger, og hvordan andre lande har rammesat behovet for digitale kompetencer. Med disse indsigter i baghovedet kan du høre en debat af, hvordan vi sikre udvikling af fagprofessionelles kompetencer.

Begge dage er der mulighed for at arbejde med temaerne i workshops. Som noget nyt har konferencen i år festivalopvarmning i form af oplæg om netværk og videndeling, der skal sikre, at du får mest muligt ud af konferencen. 

Konferencen er opdelt i spor rettet mod: dagtilbud, grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervs- og voksenuddannelser samt ledelse. Derudover er der blandt andet et særarrangement for Ordblindenetværket. Som deltager i konferencen kan du frit vælge mellem oplæggene på tværs af sporene.

Du kan se et overblik over oplæggene i oversigterne herunder. I menuen til venstre kan du læse mere om de enkelte oplæg.

Konferencen
Konferenceprogram tirsdag d. 6. marts 2018
Konferencen
Konferenceprogram onsdag d. 7 marts 2018
Søg på Danmarks Læringsfestival