Fagligt stærk konference for hele uddannelsesverdenen

Den 6. marts er forståelser af digital dannelse og dataetik i centrum. Hør bl.a., hvordan Danske Skoleelever sætter fokus på digital dannelse, og hvordan selvejende institutioner kan tilgå dataetik. Bliv inspireret til din egen praksis af, hvordan der arbejdes med blended learning i militæret, og få konkrete værktøjer.

Den 7. marts går programmet i dybden med de fagprofessionelles kompetencer i den digitaliserede undervisning. Få indsigt i, hvordan man kan måle digital modenhed i en organisation, hvilke kompetencer elever i grundskole og gymnasie efterspørger, og hvordan andre lande har rammesat behovet for digitale kompetencer. Med disse indsigter i baghovedet kan du høre en debat af, hvordan vi sikre udvikling af fagprofessionelles kompetencer.

Begge dage er der mulighed for at arbejde med temaerne i workshops. Som noget nyt har konferencen i år festivalopvarmning i form af oplæg om netværk og videndeling, der skal sikre, at du får mest muligt ud af konferencen. 

Konferencen er opdelt i spor rettet mod: dagtilbud, grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervs- og voksenuddannelser samt ledelse. Derudover er der blandt andet et særarrangement for Ordblindenetværket. Som deltager i konferencen kan du frit vælge mellem oplæggene på tværs af sporene.

Du kan se et overblik over oplæggene i oversigterne herunder. I menuen til venstre kan du læse mere om de enkelte oplæg.

Konferencen
Konferenceprogram tirsdag d. 6. marts 2018
Konferencen
Konferenceprogram onsdag d. 7 marts 2018

Priser

Konference
- 1 dag: 1.500,-
- begge dage : 2.500,-

Særarrangement
- 1 dag: 900,-

Søg på Danmarks Læringsfestival