Kommuner

Hvordan øger man effekten af sin deltagelse som kommune?

Læringsfestivalen samler allerede professionelle fra alle landets kommuner. Alene deltagelsen, altså den investerede energi og tid, man lægger som deltager under de to dage, giver adgang til ny viden, netværk og læremidler. Men hvordan kan I som kommune bruge jeres deltagelse mere strategisk?

Vi har to tilbud, benyt dem hver for sig eller dem begge.

Den første nye mulighed er kommunestande.
Vi vil gerne skabe et nyt område i udstillingen, hvor landets kommuner og andre myndigheder byder de 8.000 gæster indenfor til dialog. Med en kommunestand kan I selv være dem der fortæller historien om præcis jeres arbejde og bedrifter. Det er her I viser; visionen, arbejdet og resultaterne med kommunens børne- og unge område. Det gør at I kan rekruttere fra og inspirerer hele Danmark.

Den anden mulighed er en opgraderet version af kommunepakkerne i konferencen.
Kommunepakkerne er en overbygning til konferencen, forplejningen og udstillingen. Hvis I kommer mindst 20 medarbejdere og ledere i samlet flok, kan I gøre dagen endnu mere givende ved at få plads til at arbejde med egen strategi, skræddersyet oplæg rettet mod kommunens hverdag og selvfølgelig den fælles oplevelse i gruppen. En fælles oplevelse og læring giver den efterfølgende implementering på jeres hjemmebane  bedre faglige vilkår gennem viden og styrket netværk.

Læs nærmere om de to tilbud her: Kommunepakker / Kommunestande

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer

Søg på Danmarks Læringsfestival